Scrappen ! Creatief omgaan met uw foto\'s !

scrappen Bergen op ZoomScrappen ook uw hobby? Kom dan eens langs voor uw producten bij Dietvorst. In onze scrappen vindt u veel producten voor scrappen. Bent u woonachtig in Ossendrecht, Hoogerheide of Steenbergen? Dan is Dietvorst de scrappen voor uw scrapproducten. Naast producten voor het scrappen vindt u in onze scrappen ook diverse knipvellen, ponzen en snij-borduur- en embossingmallen. Ook de standaard hobby benodigdheden als papier, kleurpapier en karton, linten , etc, vindt u bij ons. Naast onze scrappen is er ook de verf en behangwinkel. Wij hebben een ruime keuze aan verfsoorten en een grote keuze aan behang.

Wat is scrappen eigenlijk? Scrappen is het inplakken van foto\'s op een creatieve wijze. U maakt een scrapboekje van uw favoriete foto\'s. De foto\'s bewerkt u zo met scrappen dat u nieuwe foto\'s creëert en zo een origineel nieuw geheel van uw foto\'s maakt.

Heeft u interesse in het scrappen? Neem dan gerust contact met ons op voor het volgen van een workshop scrappen. U leert dan verschillende scraptechnieken en de basis van het maken van een scrapboekje.

Scrappen ? Al uw scrapproducten vindt u bij Dietvorst

Laat uw reactie achter

Copyright © Dietvorst Verf & Behang 2019 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring