Verf

Verf

Schildersvakverf voor buiten en binnen.

Steeds meer mensen kiezen voor hun woning producten van proffesionele kwaliteiten: de verf waar ook de schilder mee werkt. Wij hebben de meest gebruikte merken uit de schildersbranche.WIJZONOL, SIKKENS, SIGMA Deze merken hebben een zeer uitgebreid pakket verfprodukten voor alle denkbare toepassingen

Met de kleurenmengmachines maken wij in de winkel binnen enkele minuten de juiste verf in iedere denkbare kleur. De klant is vanaf nu niet meer gebonden aan de kleurcollecties van verschillende verffabrikanten: Iedere tint uit welke kleurcollectie dan ook, wordt in een handomdraai gemaakt. Zit u kleur daar nog niet tussen???? Dan maken wij een speciaal kleurrecept op basis van een voorbeeld. Dit kan zijn een lapje gordijnstof, of een stukje vloerbedekking, uw lievelingskussen met u favouriete kleur. Of het nu gaat om zeer duurzame buitenproducten of een makkelijk verwerkbare lakverf voor binnen, bij ons neemt men altijd de tijd voor een uitgebreid advies over kleurtoepassing en produktkeuze.

Met de mengmachine maken wij ook heldere primaire kleuren of chique donkere tinten. Deze kleuren maken wij in lakverven en in muurverven. We kunnen ook kleine hoeveelheden voor u mengen . Lakverven voor hout vanaf 250 ml en ook muurverven vanaf 250 ml. Ook leuk als tester!!! Onze klant kan dus precies de hoeveelheid kopen die hij nodig heeft. Een blikje bij laten maken is voordeliger dan een halve emmer overhouden.

Copyright © Dietvorst Verf & Behang 2019 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring