• Button
  • Button
dietvorst-slide-1

Van 5 t/m 17 Augustus wegens vakantie gesloten. Op Woensdag zijn we altijd dicht, dan hebben we een vrije dag.

Lees meer | Dietvorst verf en behang

Hobby voor uren knutselplezier

Heerlijk een zondagmiddag kaarten maken of de foto’s van de mooiste momenten verwerken in een scrapbook layout of album. Om uw creativiteit helemaal los te laten op uw project heeft u van alles nodig: 

  • Het juiste papier
  • Voldoende bloemen
  • Glimmende steentjes/dots
  • Leukste stempels
  • En ga zo maar door

Dit alles en meer vindt u bij Dietvorst Verf & Behang. 

Scrapbooking en kaarten maken, u bestelt alles online

Via de hobbywebshop van Dietvorst bestelt u makkelijk vanuit huis alle benodigdheden voor uw creatieve project. 

Voor al het papier, stempels, stansvormen en snijmachines kunt u heerlijk rondkijken in de winkel in Bergen op Zoom. Maar u kunt ook uw benodigdheden online bestellen via de webshop!

Bekijk ook onze workshoppagina en ontdek alle hobby workshops die wij aanbieden! Van mixed media tot een mooie kaartenworkshop!

Het knutselen begint al met het kiezen van het materiaal

Niet alleen het snijden, schuiven, draaien en knippen valt onder lekker creatief hobbyen; ook het uitzoeken van dat juiste papiertje bij die ene foto of het kiezen van de leukste stempels en stans mallen. Uw hobby begint in onze (online) winkel. Uren rondstruinen en uitzoeken! 
Kunt u een bepaalde kleur niet vinden? Heeft u advies nodig over een product? Dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. 

Stempels

Kies voor silhouetten stempels, tekst stempels of ga voor gedetailleerde tekeningen van bomen en landschappen. Door de juiste stempeltechnieken en materialen te gebruiken kan dezelfde stempel steeds weer een nieuwe sfeer neerzetten.

Inkt

Om te stempelen heeft u natuurlijk ook de juiste inkt nodig. Let bijvoorbeeld op welke inkt u koopt bij het gebruik van clear stempels. Anders kunt u de gel van de stempel beschadigen. 
Memento inkt droogt snel! Zo verkleint u de kans op vlekken en vegen verder is deze inkt kleurbehoudend. 
Inkt van Distress is misschien wel de bekendste inkt. Deze wordt gebruikt voor het inkleuren van stempels, stempelen en inkttechnieken. De inkt is zuurvrij en loopt lang en snel uit: dit is geschikt voor het spelen met inkttechnieken. 

Stans/embossing mallen

Van champagne flessen tot bananen, schildpadden en kerstmannen. In onze collectie stans mallen vindt u de meest uiteenlopende onderwerpen. Met een zelf gestanste cupcake wordt de verjaardagskaart nog leuker en die papagaai past helemaal bij de layout van een dagje dierentuin! 

Online hobbyspullen bestellen bij Dietvorst Verf & Behang

Wilt u online uw materialen bestellen in onze webshop, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden en geven informatie over specifieke producten en bestellingen.

Ook bent u op ma, di, do en vrij van 9:00 tot 17:30 welkom in onze winkel! Op zaterdag van 9:00 tot 16:00. 
 

 

Copyright © Dietvorst Verf & Behang 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Voorwaarden

b359617f-a3e4-4f2f-9eac-c487ac10c730

Van 5 t/m 17 Augustus zijn wij wegens vakantie gesloten.

25 % Korting op Sigma Nova satin
25 % Korting op Sigma Allure lak

 

 


 


 

Contact opnemen