• Button
  • Button
Verfwinkel
Verfwinkel

Verfwinkel met kwaliteitsverven.

Wilt u een prachtige nieuwe kinderkamer maken met de kleuren van een circustent? Of droomt uw dochter al maanden van een prinsessenkamer? Wilt u een crème muur in de woonkamer? Wie op zoek is naar iets anders dan standaard interieurkleuren is bij onze verfwinkel aan het juiste adres. Verfwinkel Dietvorst verf & behang is hét adres voor kwaliteitsverven van topmerken. In onze verfwinkel in Bergen of Zoom vindt u niet alleen kwalitatieve verf maar ook toebehoren, inspiratie en deskundig advies. Voor zowel de vakman als de doe-het-zelver vinden wij een passende oplossing.

Merken

Verfwinkel Dietvorst verf & behang levert producten van professionele kwaliteiten. Wij hebben de volgende merken waar een schilder ook mee werkt:

  • Wijzonol
  • Sikkens
  • Sigma

Onze verfwinkel heeft een ruime en makkelijke keuze aan kleuren voor zowel binnen als buiten. In onze verfwinkel beschikken we over twee wanden met handgeschilderde kleurstalen op A4 formaat. Met de grootformaat kleurstalen, wordt het makkelijker om vooraf te beoordelen of het de juiste kleur is.

Kleur mengen

Zit uw kleur er niet bij? Geen probleem! Verfwinkel Dietvorst verf & behang mengt met de kleurenmengmachines binnen enkele minuten de juiste verf in iedere denkbare kleur. Zo  bent u niet meer gebonden aan de kleurencollectie. Welke tint u ook wenst, wij maken het in een handomdraai.

Kleurwanden

Weet u niet welke kleur het beste in uw woning past? Het team van verfwinkel Dietvorst verf & behang kan u makkelijk adviseren door middel van kleurwanden en probeerwanden. Zo kunnen wij  u de verschillende effecten en combinatiemogelijkheden laten zien. Bent u geïnteresseerd in zo’n advies? Kom dan gerust langs in onze verfwinkel.

Neem contact op

Dietvorst Verf & Behang logo
Dietvorst Verf & Behang

Stel uw vraag

Verfwinkel

Copyright © Dietvorst Verf & Behang 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

poupf9326a687a
Tekst - popup

25 % Korting op Sigma Nova satin
25 % Korting op Sigma Allure lak
 

 


 


 

Contact opnemen

Dietvorst Verf & Behang logo
Dietvorst Verf & Behang