• Button
  • Button
vermengmachine Bergen op Zoom
Verfmengmachine

Verfmengmachine voor elk gewenste kleur!

Ons bedrijf Dietvorst verf en verfmengmachine is gespecialiseerd in kwaliteitsverven en professioneel advies. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende kleuren verf en verfmengmachine. Door middel van onze kleurstalen kunt u gemakkelijker bepalen of het de juiste kleur is. Ook beschikken wij over een probeerwand zodat we u kunnen laten kijken naar de verschillende effecten. Wanneer wij niet de juiste kleur voor u op voorraad hebben, hebben wij de verfmengmachine. Met deze verfmengmachine kunnen wij voor u de juiste kleur maken. U bent dus niet meer gebonden aan de standaard kleuren, want met de verfmengmachine wordt u kleur in een handomdraai gemaakt.

Bij Dietsvorst verf en verfmengmachine neemt men altijd de tijd om u te adviseren over de verfmengmachine. Of het nu gaat om een kinderkamer of woonkamer, de verfmengmachine mengt voor u de juiste kleur. Met de verfmengmachine kunnen wij namelijk hele felle maar ook juist hele donkere tinten mengen. Wij beschikken over veel verfproducten voor alle denkbare toepassingen. Met de verfmengmachine kunnen wij kleuren mengen voor zowel binnen als buiten.

Woont u in de buurt van Hoogerheide, Huybergen of Heerle? Kom dan snel langs om de juiste kleur te maken met onze verfmengmachine!

Verfmengmachine mengt binnen enkele minuten iedere denkbare kleur!

Neem contact op

Dietvorst Verf & Behang logo
Dietvorst Verf & Behang

Stel uw vraag

Verfmengmachine

Copyright © Dietvorst Verf & Behang 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

8fd694c8-9a3f-4f30-b32e-81a7514eff04popUp
Tekst - popup

 

Profiteer nu van 25 % korting op Sigma Allure en Sigma Nova lakken.
 

Nu met nog eens 10,- euro retour van Sigma,
bij aanschaf van 1 ltr S2U Allure.
Vraag in de winkel naar de voorwaarden.
 

Contact opnemen

Dietvorst Verf & Behang logo
Dietvorst Verf & Behang