• Button
  • Button
dietvorst-slide-1

Op Woensdag zijn we altijd gesloten, dan hebben we een vrije dag.

Lees meer | Dietvorst verf en behang
sigma Bergen op Zoom
Sigma

Sigma verf vindt u bij Dietvorst

Als u woonachtig bent in Bergen op Zoom, Steenbergen of Halsteren dan kunt u nu naar de verfspecialist in uw buurt, Dietvorst. Wij hebben werkelijk alles op het gebied van verf en behang. Zo kunt u bij ons terecht voor de beste verven van onder andere Sigma. Wij verkopen iedere kleur verf die wij eventueel ook kunnen mengen met de kleurmachines. Heeft u nu bij ons een aantal kleuren uitgekozen van bijvoorbeeld de kleurenlijn van Sigma. dan maken wij een kleurenwand en probeerwand. Zo kunt u makkelijker kijken of het kleurgebruik, de effecten en de combinatiemogelijkheden zijn wat u wilt.

Wilt u verzekerd zijn van een goed resultaat en verf van kwaliteit? Kiest u dan voor de verf van Sigma. Sigma wordt ook door de professionals gebruikt en staat garant voor kwaliteit. Sigma verf is er voor zowel binnen als buitenshuis. Sigma buitenverf is er in vele kleuren. De beste buitenkleuren zijn bijeen gebracht in een mooie kleurenstaal. Ook voor de Sigma binnenverf zijn er kleurlijnen gemaakt. Zo is er de Modern Country, Living Design en new Classics lijn.

U kunt bij Dietvorst niet alleen voor de Sigma verf terecht. Naast de verfproducten kunt u bij ons ook langskomen voor diverse soorten behang.

Sigma verf voor binnen en buitenshuis.

Neem contact op

Dietvorst Verf & Behang logo
Dietvorst Verf & Behang

Stel uw vraag

Sigma

Copyright © Dietvorst Verf & Behang 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Voorwaarden

b359617f-a3e4-4f2f-9eac-c487ac10c730

25 % Korting op Sigma Nova satin
25 % Korting op Sigma Allure lak

 

 


 


 

Contact opnemen