Flexa pure voor zuivere kleuren in uw huis.

Flexa Pure Bergen op ZoomWoont u in Hoogerheide, Ossendrecht of Huybergen? Dietvorst is de verfspecialist in uw buurt. Wij bieden u een ruime keuze aan verven. Zowel vele verschillende verfsoorten, zoals Flexa pure en Sigma, als vele kleuren zijn bij ons verkrijgbaar. De verven, zoals Flexa pure, hebben al een ruime keuze aan standaard kleuren. Zit nu de kleur die u wilt er niet tussen dan zijn wij in het bezit van een verfmengmachine, zodat wij de kleur voor u kunnen mengen. Naast de verven, verkopen wij ook behang. Voor de snelle beslisser hebben wij een ruime keuze op voorraad en daarnaast kunnen wij uiteraard nog veel meer bestellen.

Flexa pure heeft een uiterst zorgvuldig gekozen kleurenpalet. De 224 kleuren van Flexa pure zijn uitgekozen door de Flexa pure kleurenspecialisten. Naast het ruime aanbod aan kleuren staat Flexa pure ook garant voor kwaliteit. Zo zijn de Flexa pure lakken watergedragen. De muurverven zijdemat en kalkmat vrij van oplosmiddelen en zijn alle verven eenvoudig te verwerken.

Al onze verven van Flexa pure zijn ideaal voor de doe-het-zelver. Zoals hierboven vermeld zijn zij eenvoudig te verwerken, maar ook uitstekend dekkend en geven de verven een mooie strakke eindlaag.

Flexa pure , succes verzekerd!

Laat uw reactie achter

Copyright © Dietvorst Verf & Behang 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring